Symposium

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”234″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Foto: ©AlexisdeRoode[/vc_column_text][vc_column_text]

Over Symphony of Soils

Bij Ecostyle op het Ecomunity Park in Oosterwolde heeft op 11 oktober 2018  het eerste Symposium Symphony of Soils plaatsgevonden. Het programma omvat presentaties van toonaangevende bodemexperts. Zij geven hun visie op de bodem en laten zien dat het anders moet en hoe het anders kan. Ook gaan ze in op nieuwe verdienmodellen. In de middag zijn er bodembeleefsessies waarin we letterlijk de bodem ingaan en concrete handvatten worden aangereikt. Daarnaast zijn er (keuze) workshops waarin de nieuwste ontwikkelingen worden getoond en ervaringen gedeeld. Het symposium is bedoelt voor agrariërs, erfbetreders, adviseurs, beleidsmakers, politici, financiers, Ngo’s, studenten en docenten en geïnteresseerde burgers. Kortom: voor iedereen die mee wil werken aan het verbeteren van de bodemvitaliteit. De organisatie is in handen van Hogeschool van Hall Larenstein (VHL). VHL werkt hierbij nauw samenwerkt met de overige leden van het Kennisconsortium Bodem in Noord Nederland en de Stichting Symphony of Soils.

Klik hier voor de aftermovie en sfeerimpressie

Symposium Symphony of Soils maakt onderdeel uit van de Soil Food Week waarin naast de dag van de duurzaamheid, een diner van de toekomst en het Symphony of Soils symposium een International Seminar Organic Farming and our Future Food System (op 12 oktober) plaatsvindt bij Ecostyle op het Ecomunity Park in Oosterwolde en Festival B, over de bodem van je gezondheid (op 13 oktober) in De Lawei in Drachten. Intentie is om in 2020 weer een Soil Food Week te organiseren.

Klik hier voor aftermovie en foto’s Festival B op 13 oktober 2018

Op de hoogte blijven van volgend Symposium en/of vervolg Soil Food Week?

Klik hier om per mail op de hoogte te blijven [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]