Festival B

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][counter sliderimages=”135″ toplefttext=”Festival B” toprighttext=”over de bodem van je gezondheid ” topbottomtext=”13 OKT. 2018″ counterdate=”2018-10-13″ buttontext=”Naar de website van Festival B” buttonlink=”festivalb.nl”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”376″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Over Festival B

over de bodem van je gezondheid

In de Lawei in Drachten vindt op zaterdag 13 oktober 2018 het eerste Festival B. Festival B gaat over de bodem van je gezondheid en richt zich op de inwoners van Noord Nederland. De B staat voor buik, bodem, boeren, bijen, biodiversiteit, blue zone, beleving en blij. Want blij worden we hier allemaal van.

Op het hoofdpodium zijn er prikkelende lezingen van o.a. Rineke Dijkinga (Groninger auteur, blogger over voeding en gezondheid, eigen voedingslijn), Juglen Zwaan (food en gezondheidsblogger met 80.000 volgers), Ineke Haisma (orthomoleculair therapeut), Vandana Shiva (Indiaas wetenschapper, auteur, pionier, activist, winnaar Right Livelihood Award 1993) onder dagvoorzitter Tjeerd van Bekkum (LF 2018). Daarnaast zijn er lezingen in de kleine zaal, vinden er workshops en demo’s plaats, een lunch op receptuur van Rineke Dijkinga. In alle foyers staan er marktkramen waar gezonde producten te koop zijn en verdere informatie te verkrijgen is. Alles heeft een hele positieve insteek en wil de aanwezigen motiveren en handvatten geven om gezond(er) te eten en te leven.

De organisatie is in handen van Marlise Vroom (Vroom’s Communicatie), Arien de Korte (Suikerzout) en Harmien Haan (Harmien Haan) en valt onder auspiciën van de stichting Symphony of Soils. Voor de Stichting Symphony of Soils betekent het dat ze hiermee invulling geven aan de ambitie om naast het symposium Symphony of Soils op 11 oktober a.s. in 2018 ook een publieksevement te organiseren. ‘Prachtig dat dit nu gebeurt’, aldus Theo Mulder voorzitter van de Stichting Symphony of Soils. Het programma is begin juli online te vinden op www.festivalB.nl en de kaartverkoop start eind augustus.

Festival B maakt onderdeel uit van de Soil Food Week van 9 – 13 oktober a.s. waarin naast de dag van de duurzaamheid en een diner van de toekomst op het Ecomunity Park in Oosterwolde het symposium Symphony of Soils (op 11 oktober) en het International Seminar Organic Farming and our Future Food System (op 12 oktober) plaatsvinden.

www.festivalb.nl

Op de hoogte blijven?

[/vc_column_text]

    Naam

    e-mail

    Ik wil graag meer weten over:
    Symposium SoSFestival B

    [/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]